Nødnett nominert til TETRA-pris

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Nødnett nominert til internasjonal TETRA-pris

Nødnett er nominert som en av finalistene i den prestisjetunge kategorien «Best Use of TETRA for public» til International TETRA Awards 2015.

Nødnett er nominert i samme klasse som TETRA-nett i Wales, Belgia, Peru og Finland.

I denne klassen ser juryen etter en vinner som utmerker seg innen nød- og beredskapsarbeid.  

 

Juryen ser blant annet på håndfaste bevis på hvordan kandidatene har skapt nye og bedre arbeidsmetoder og hvordan kandidatene utnytter alle mulighetene innen TETRA-teknologien for eksempel når det gjelder skalerbarhet, interoperabilitet, effektiv bruk av båndbredde og viktigst av alt: pålitelighet.

 

– Det er en fantastisk prestasjon å bli nominert som en avfinalistene, da det har vært rekordmange nominasjoner i år, heter det i et brev fra priskomitéen.

 

Et av verdens mest innovative TETRA-nett


Nødnett ble i nominasjonen beskrevet som et av de nyeste, mest utfordrende og innovative TETRA-baserte nettene for sikkerhet og beredskap i verden. Nominasjonen av Nødnett er innsendt i samarbeid med Motorola Solutions.

 

Også tre andre norsk bidrag er finalerundene, i andre kategorier (Oslo Lufthavn, TEDS og Green Power Solutions). Utdelingen arrangeres av magasinet TETRA Today i samarbeid med TCCA. International TETRA Awards 2015 vil bli avholdt på Landmark Hotel i London 5 mars.