Radioterminaler fra Sepura til politiet

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Radioterminaler fra Sepura til politiet

VHF Communication AS som leverer radioterminaler fra Sepura vant den første minikonkurransen i andre utbyggingstrinn og er ny radioterminalleverandør for politiet i fase 1 og 2 av Nødnettprosjektet.
  • sepura-srg 3900 terminal

Tor Helge Lyngstøl, direktør i Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK), synes det er spennende å få inn en ny leverandør av radioterminaler og er fornøyd med hvordan radioterminalanskaffelsen er lagt opp. -Vi har hatt en prosess hvor vi har lagt vekt på at etatsspesifikke behov ivaretas og jeg synes det er positivt å se resultatene av prosessen for politiet, sier Lyngstøl         

Minikonkurransen ble arrangert for politiet og dekker politiets behov for radioterminaler i fase 1 og 2 som omfatter fylkene Hedmark, Oppland, Nordre Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. 

Om konkurransen

DNK kunngjorde den første minikonkurransen  under parallelle rammeavtaler om levering av radioterminaler for trinn 2 den 13. september. Ved fristens utløp hadde DNK mottatt tilbud innen alle terminalkategoriene omfattet av konkurransen fra leverandørene som har fått tildelt rammeavtale; Motorola, VHF Communications og TC Connect.

Konkurransen omfattet følgende kategorier: 

- Kategori B Solid håndholdt

- Kategori C Bilmontert

- Kategori G MC, Båt, Snøskuter 

Representanter fra både DNK og politiet har vært involvert i evalueringen som foregikk i perioden 4. til 24. oktober 2012. VHF Communication vant konkurransen i samtlige kategorier.

Egne minikonkurranser skal avholdes for brann og helse i løpet av 2012.