Du er invitert til Nødnettdagene 2020

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Du er invitert til Nødnettdagene 2020

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gleden av å invitere til Nødnettdagene 2020, 5. og 6. mai på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Nødnettdagene har som mål å være årets viktigste møteplass for utveksling av erfaringer, idéer og informasjon om nødkommunikasjon. 

Spennende program

Vi legger opp til to lærerike og inspirerende dager. Det vil være programposter for både de som kjenner Nødnett godt, og de som ikke har så mye erfaring. Gjennom de to dagene kan du lære mer om temaer som dagens Nødnett og nød- og beredskapskommunikasjon i fremtiden.  

Du vil få høre om teknologiutvikling og andres erfaringer med Nødnett. Du vil også få mulighet til å delta på programposter som tar for seg øvelser, praktisk bruk av Nødnett og mye annet. Nødnettdagene byr også på et stort utstillingsområde hvor du kan møte våre samarbeidspartnere.

Dag 1: 5. mai: Utstilling åpner kl. 09:00. Programmet starter kl. 10:00 og slutter kl. 16:45.

Dag 2: 6: mai: Programmet går fra kl. 09:00 – 15:45.

Påmelding

Påmeldingen til Nødnettdagene 2020 er nå åpnet. Meld deg på og les mer her. Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være tidlig ute. Ved tidlig påmelding er du ikke bare garantert plass, men du får også redusert deltakeravgift!

Samling for lokale instruktører i Nødnett 4. mai (samlingen er fulltegnet)

For deg som skal delta på Nødnettdagene og er lokal instruktør for Nødnett inviterer DSB til en halvdagssamling 4. mai. Deltakelse er gratis, og det er begrenset antall plasser.

Tema for samlingen er oppfriskning og opplæring tilpasset lokale instruktører, oppdatert kursmateriell, hvordan e-læring og undervisning skal fungere samme og innspill fra instruktører.

Samlingen starter med felles lunsj på Quality Airport Hotel Gardermoen kl. 12. Det faglige programmet starter kl. 13. Mer informasjon om program blir sendt ut nærmere til de som er påmeldt. Deltakelse er gratis, merk at det er et begrenset antall plasser. Overnatting og reise dekkes av den enkelte deltaker. Påmelding gjøres samtidig med påmelding til Nødnettdagene. 

Dersom du har spørsmål om Nødnettdagene eller samling for lokale instruktører, kan du kontakte oss her.