Nødnettdagene 2021: Nye datoer!

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Nødnettdagene 2021: Nye datoer!

Nødnettdagene 2020 ble dessverre utsatt, så i 2021 vil vi gjøre det godt igjen med spennende arrangementer både vår og vinter.

DSB inviterer til to Nødnett-arrangementer i 2021: I vår samles vi digitalt på webinar, også gleder vi oss litt ekstra til å møte dere fysisk på konferanse i desember. Hold av datoene!

Vi har tidligere kommunisert 3.-4. november som konferansedato. Merk at denne datoen er endret, så oppdater kalenderen din!

Digital Nødnettdag: 21. april 2021

Vår digitale Nødnettdag er for alle som er interessert i nød- og beredskapskommunikasjon. Webinaret vil gi en liten smakebit på hva Nødnettdagene i desember har å by på. Webinaret er gratis, men krever påmelding. Informasjon om dette og program kommer snart på nødnett.no.

Nødnettdagene 2021: 1.-2. desember 2021

Nødnettdagene har som mål å være årets viktigste møteplass for erfaring-, idé- og informasjonsutveksling om nødkommunikasjon. Programmet vil dekke flere temaer fra praktisk bruk av dagens Nødnett til fremtidens Nødnett og alt i mellom. 

Vi gleder oss til å samle samarbeidspartnere, utstillere, brukere og andre Nødnett-interesserte på Thon Congress Gardermoen neste vinter.

Mer informasjon om arrangementene, program og påmelding kommer på nødnett.no og Twitter. Følg med og hold av datoene!

Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med oss på nodnettdagene@dsb.no.