Ny publikasjon fra DNK

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Ny publikasjon fra DNK

I «Nødnett – sikkerhetsnettet» rettes fokuset mot samfunnsrollen Nødnett spiller i dag, og utfordringer nettet står overfor i tiden som kommer. Bli med på redningsaksjoner og se inn i glasskulen: Hva er Nødnett om 20 år?

I 2015 ble målet om landsdekkende Nødnett nådd, men arbeidet med Nødnett er ikke ferdig. I «Nødnett - sikkerhetsnettet» er stikkordene status, kompetanse, samfunnsnytte og fokus.

Du får historien om utbyggingen av Nødnett fortalt av direktør i DNK, Tor Helge Lyngstøl og du får møte de som daglig bruker Nødnett, både i lufta, på bakken og gjennom noen av landets lengste tunneler. 

Erfaringene fra blant ekstremværet Tor, viser at selv det mest robuste kan være sårbart for vær og vind. Les om hva som må til for at Nødnett, og annen samfunnskritisk infrastruktur skal kunne møte utfordringene knyttet til fremtidens vær. Videre får du et innblikk i løsningen de har valgt for neste generasjons nødkommunikasjon i Storbritannia og hva som må gjøres de neste årene innen nød- og beredskapskommunikasjon i Norge.

«Nødnett – sikkerhetsnettet» er gratis for alle, og kan enten leses eller lastes ned her. Fyll ut skjemaet dersom du ønsker å få det tilsendt i posten.

 

God lesing!