Ny utgave av Nødnettmagasinet

Denne nettsiden benytter seg av cookies. Finn mer informasjon her.

Ny utgave av Nødnettmagasinet

I den ferske utgaven av Nødnettmagasinet er fokuset rettet mot Nødnett i bruk. Få et innblikk i Nødnettbrukernes erfaringer, bli med på redningsøvelser og test av teknologiens muligheter.
  • Les eller last ned Nødnettmagasinet på våre nettsider.

Markeringen av landsdekkende Nødnett fant sted i Kirkenes 1. desember, men selv om utbyggingen nærmer seg slutten og et kapittel avsluttes, er arbeidet med Nødnett på ingen måte over. I magasinet kan du lese om planleggingen av en ny innføringsbølge, der målet er å få alle aktører med et nød-og beredskapsansvar tilknyttet Nødnett. Ny teknologi testes og utvikles, blant annet i det norsk-svenske samarbeidsprosjektet for grenseoverskridende kommunikasjon.

Du finner også artikler om brukernes erfaringer. I Aurskog-Høland har flere av de kommunale tjenestene tatt Nødnett i bruk, det samme har Rovspeidernes beredskapsgruppe i Rogaland. Både elverkene og Statens Vegvesen vurderer å gjøre det samme.

Nødnettmagasinet er gratis for alle. Du kan enten lese eller laste det ned her på våre nettsider eller du kan fylle ut skjemaet og få det tilsendt.

God lesning!