Nødnettdagene 2021: påmelding og program


Vi gleder oss til å samle brukere, samarbeidspartnere, utstillere og andre Nødnett-interesserte på Gardermoen 1.-2. desember. Programmet begynner å ta form og det ligger an til to spennende dager. Og husk, det er redusert deltageravgift om du melder deg på senest 25.august.

Det er fortsatt ikke for sent å sikre seg plass på årets viktigste møteplass for deg som er interessert i nød- og beredskapskommunikasjon! Hvis du melder deg på senest 25.august får du også rabatt på deltagerprisen, og er garantert overnatting på konferansehotellet. Meld deg på her.

Samlingen for instruktører i Nødnett den 30.november er allerede fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste når du melder deg på Nødnettdagene.

Om programmet

Andreas Wahl, kjent fra blant annet NRK, er konferansier, og vil lose oss gjennom konferansen. På Nødnettdagene kan du få innsikt i hvordan Nødnett bidrar til samvirke hver dag, og når det virkelig gjelder. Vi tar utgangspunkt i hendelser fra virkeligheten og Nødnetts rolle nå – og i fremtiden.

Jordskredet i Gjerdrum, Viking Sky, Jølster og ambulansekapringen i Oslo er alle hendelser som har preget Norge de siste årene. Vi fokuserer på hvilken betydning nød- og beredskapskommunikasjon hadde i håndteringen og får historien fra de som var til stede.

Nødnett skal også være med oss inn i fremtiden, og vi tar praten om teknologi, digitalisering, klima, brukerbehov og nødkommunikasjon i mobilnettene.

Vi tar også et dypdykk i dagens Nødnett: Øvelser, felles situasjonsforståelse, kontrollrom og sikkerhet. Du får høre om dette, og mye mer, når vi møtes i desember.

Vi oppdaterer programmet fortløpende på nødnett.no.