Nødnettdagene 2021

Her finner du informasjon om program og påmelding til Nødnettdagene 2021.

Nødnettdagene 2021

DSB har gleden av å invitere til Nødnettdagene 2021 på Thon Congress Gardermoen 1. - 2. desember. Påmeldingen er nå åpnet.

Ønsker du å være utstiller på Nødnettdagene? Do you wanna be part of our exhibition? 

Nødnett – nå og i fremtiden

Årets Nødnettdager har fokus på hendelser fra virkeligheten og Nødnetts rolle nå, og i fremtiden. Få innsikt i hvordan Nødnett bidrar til samvirke hver dag og når det virkelig gjelder.

program bilde.JPG Her finner du programmet vårt! Vi vil løpende oppdatere med temaer, tidspunkter og foredragsholdere. 

Det vil være et variert program med programposter både for de som bruker Nødnett daglig og de som ikke kjenner Nødnett så godt.

Nødnettdagene har som mål å være årets viktigste møteplass for erfaring-, idé- og informasjonsutveksling om nødkommunikasjon. Vi gleder oss til å samle samarbeidspartnere, utstillere, brukere og andre Nødnett-interesserte på Nødnettdagene 2021.

Samling for lokale instruktører 30. november

Skal du være med på Nødnettdagene og er du også lokal instruktør i Nødnett? Da inviterer vi deg til halvdagssamling i forkant av Nødnettdagene, 30. november. Samlingen er gratis, men overnatting og reise dekkes av den enkelte deltager. Merk at det er begrenset antall plasser.

Instruktørsamlingen starter med lunsj kl. 12:00 den 30.november.

Tema for samlingen er oppfriskning og opplæring tilpasset lokale instruktører, oppdatert kursmateriell, hvordan e-læring og undervisning skal fungere sammen, samt innspill fra instruktører. Påmelding gjøres samtidig med påmelding til Nødnettdagene. Dersom samlingen blir full er det mulig å sette seg på venteliste når du melder deg på Nødnettdagene.

Påmelding og priser

Påmeldingen til Nødnettdagene 2021 er nå åpnet. Det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingen er ikke bindende, og du kan melde deg av (eller endre på din bestilling) uten kostnader frem til 15. oktober 2021.

  • Deltagelse begge dager, inkludert overnatting 1.desember og felles middag 1. desember: kr. 5.250,00
  • Deltagelse begge dager - uten overnatting og felles middag 1. desember: kr. 3.750,00
  • Deltagelse en av konferansedagene, uten overnatting og felles middag (enten dag 1 eller dag 2): kr. 2.250,00

Her finner du påmeldingssiden.

Dersom du har spørsmål om Nødnettdagene eller samling for lokale instruktører, kan du kontakte oss på .

Smittevern

Vi tar smittevern alvorlig og du skal føle deg trygg som deltager på Nødnettdagene. Både Nødnettdagene og instruktørsamlingen arrangeres med forbehold om at gjeldende anbefalinger fra FHI tillater det.

Kontakt oss

Mer informasjon om arrangement og program kommer på nødnett.no og Twitter. Følg med!

Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med oss på .

nødnettdagene21.jpg.png